Батерии и зарядни за акумулаторни уреди STIHL

Батерии и зарядни за акумулаторни уреди STIHL

Акумулаторна система COMPACT – аксесоари

Тук ще намерите три мощни литиево-йонни акумулаторни батерии с различен капацитет и висококачествено зарядно устройство за акумулаторната система COMPACT на STIHL.

Акумулаторна батерия AK 10

 

Литиево-йонна акумулаторна батерия за акумулаторната система COMPACT. Мощност 59 Wh. Продължителността на работа зависи от типа на уреда. Със светодиоден индикатор за нивото на зареждане (LED). Съвместима със следните зарядни устройства: AL 101, AL 100, AL 300 и AL 500.

 

Цена: 160,75 лв.

Акумулаторна батерия AK 20

Литиево-йонна акумулаторна батерия за акумулаторната система COMPACT. Мощност 118 Wh. Продължителността на работа зависи от типа на уреда. Със светодиоден индикатор за нивото на зареждане (LED). Съвместима със следните зарядни устройства: AL 101, AL 100, AL 300 и AL 500.

 

Цена: 262,80 лв

 

Акумулаторна батерия AK 30

Литиево-йонна акумулаторна батерия за уредите от акумулаторната система COMPACT с мощност 180 Wh. Продължителността на работа зависи от типа на уреда. Със светодиоден индикатор за нивото на зареждане (LED). Съвместима със зарядните устройства AL 101, AL 100, AL 300 и AL 500. 

 

Стандартно зарядно устройство AL 101

Напрежение 230 V. Зарядното е съвместимо с акумулаторните батерии АР и АК на STIHL. Със светодиоден индикатор за работното състояние (LED) и пасивно охлаждане на батерията. Захващане на навития кабел с велкро-лента. Зарядното може да се монтира на стена.

Цена : 107,48лв.

Капак за отделение за батерии AK

За покриване на отделението за батерията на уредите от акумулаторната система COMPACT на STIHL. Защитава от прах и замърсяване, и други външни фактори.

Цена: 5.10 лв

Удължителна тръба за HLA 56

Тръбата е изработена от алуминий. Лесно увеличаване на работния обхват с 50 см, за акумулаторния уред за HLA 56. Тегло 500 г.

Цена: 65,62 лв.

AMK 039 - Набор за мулчиране

Наборът за мулчиране е за допълнително оборудване при косене. Раздробява тревата на фини частици; по този начин фината зелена маса пада като естествена тор на окосената площ. Комплектът е подходящ за модели с ширина на косене 37 см. и се състои от наставка за мулчиране+мулти-нож.

Цена: 73,28 лв.

Принадлежности за акумулаторната система PRO на STIHL

Асортимента включва мощни акумулаторни батерии с различен капацитет, три зарядни устройства, както и удобни аксесоари за съхранение, пренасяне и окачване на продуктите. 

Акумулаторна батерия AP 80

Литиево-йонна акумулаторна батерия с напрежение 36 V и мощност 76 Wh. Продължителността на работа зависи от модела на уреда, с който се използва. С индикация на нивото на зареждане със светодиод. Съвместима със зарядните устройства AL 101, AL 300 и AL 500.

Акумулаторна батерия AP 100

Литиево-йонна акумулаторна батерия с напрежение 36 V и енергоресурс 76 Wh. Продължителността на работа зависи от модела на уреда, с който се използва. Със светодиоден индикатор за нивото на зареждане (LED). Съвместима със зарядните устройства AL 100, AL 300 и AL 500.

Акумулаторна батерия AP 200

Литиево-йонна акумулаторна батерия с напрежение 36 V и номинален енергоресурс 187 Wh. Продължителността на работа зависи от модела на уреда, с който се използва. Със светодиоден индикатор за нивото на зареждане (LED). Съвместима със зарядните устройства AL 101, AL 300 и AL 500.

 

Акумулаторна батерия AP 300

Литиево-йонна акумулаторна батерия с напрежение 36 V и номинален енергоресурс 227 Wh. Продължителността на работа зависи от вида на уреда. Със светодиоден индикатор за нивото на зареждане (LED). Съвместима със зарядните устройства AL 101, AL 300 и AL 500.

 

Акумулаторна батерия AP 300

Литиево-йонна акумулаторна батерия с напрежение 36 V и номинален енергоресурс 281 Wh. За максимална продължителност на използване с акумулаторни уреди STIHL от серия PRO и отлична производителност при рязане с MSA 220 C. Продължителността на работа зависи от вида на уреда. Със светодиоден индикатор за нивото на зареждане (LED). Съвместима със зарядните устройства AL 101, AL 300 и AL 500.

 

Акумулаторна батерия AR 1000, носена на гръб

Носена на гръб литиево-йонна акумулаторна батерия с енергия 626 Wh. Здрав корпус с вградена дръжка за носене и опорна плоча. Комфортни презрамени колани с колан за кръста и регулируем допълнителен колан. Индикатор за нивото на зареждане с 6 светодиода (LED). Свързващ кабел с щекер и адаптер AP.  Включена е и чантичка за адаптера AP. За целодневна работа в райони с наложени ограничения на шума. Може да се използва и при дъждовно време, благодарение на подвижната защита от дъжд.


Акумулаторна батерия AR 2000, носена на гръб

Носена на гръб литиево-йонна акумулаторна батерия с акумулаторна енергия 916 Wh. Здрав корпус, вградена дръжка за носене и опорна плоча, комфортни и ергономични презрамени колани с колан за кръста, с регулируем допълнителен колан. Индикатор за нивото на зареждане с 6 светодиода (LED). Свързващ кабел и щекер и АР-адаптер. Чантичка за AP-адаптера е включена в комлекта. За целодневна работа в райони с наложени ограничения на шума. Може да се използва и при дъждовно време благодарение на подвижната защита от дъжд.

 

Стандартно зарядно устройство AL 101

Напрежение 230 V. Съвместимо с акумулаторните батерии АР и АК на STIHL. Със светодиоден индикатор за работното състояние (LED) и пасивно охлаждане на батерията. Захващане на навития кабел с велкро-лента. Зарядното устройство може да бъде монтирано на стена.

Цена: 107,48 лв

Стандартно зарядно устройство AL 300

Напрежение 230 V. За зареждане на акумулаторните батерии AK, AP и AR на STIHL. Ухо на дъното на корпуса за закрепване на стена и навиване на захранващия кабел, с индикатор за работното състояние (светодиоден) и активно охлаждане на акумулаторната батерия.

Стандартно зарядно устройство AL 500

 За акумулаторните батерии AK, АР и AR на STIHL. Ухо на дъното на корпуса за закрепване на стена и навиване на кабела, със светодиоден индикатор за работното състояние (LED) и активно охлаждане на акумулаторната батерия. Напрежение 230 волта.


Капак за отделението за батерии на уреди от акумулаторната система PRO

За покриване на отделението за батерията на акумулаторните уреди от акумулаторна система PRO на STIHL. Защитава от прах и замърсяване.

 

Чанта STIHL за принадлежности и акумулаторни уреди

Чанта за съхранение и пренасяне на принадлежности за акумулаторните уреди на STIHL. За една акумулаторна батерия с едно зарядно устройство.

Цена: 51,94 лв

Допълнителни тежести за адаптер AP

За прикрепване към адаптер AP за подобряване баланса на уреда, например при FSA 90, ок. 500 г.

 

Колан за акумулаторни батерии с чантичка, кабел и адаптер

Здравият и ергономичен колан с чантичка за литиево-йонни акумулаторни батерии AP на STIHL улеснява допълнително работата  с акумулаторни уреди, защото имате възможност да поставите акумулаторната батерия в закрепената на колана чантичка, което намалява теглото на уреда, който носите. Енергията се предава през акумулаторен адаптер, който е свързан с уреда посредством кабел.

 

Презрамки за колан STIHL

Тези презрамки се прикрепят към колана и улесняват работата с акумулаторните батерии.

 

Раница за акумулаторна система PRO

Препоръчва се за носене на до две акумулаторни батерии AP и като алтернатива на колана за акумулаторни батерии. Заедно с чантичката за колан AP със свързващ кабел и адаптер AP, всички акумулаторни уреди от линия PRO могат да бъдат захранвани с енергия.

 

Чантичка за колан за акумулаторни батерии

Допълнителна чантичка за закрепване към колана за акумулаторни батерии STIHL, за лесно пренасяне на още акумулаторни батерии или други аксесоари.

 

Чантичка за колан AP със свързващ кабел

Прави възможно предаването на енергия между акумулаторна батерия AP на STIHL и уред с букса. Може да се комбинира с раницата за акумулаторната система PRO или с колана за акумулаторни батерии с презрамки. Дължина на кабела 120 см. С вградена електроника за прекъсване при претоварване и със звуково сигнализиране.

 

Скоба за телескопичната тръба на предавателния вал

За максимално ергономична работа в комбинация с презрамен колан или самар RTS. Лесно прикрепяне и бързо освобождаване на уреда. Включена в окомплектовката на HT 56, HT 103 и HT 133. Подходяща за HT 101, HT 131, HTA 85 и HLA 85.

 

Подложка

С обикновена кука за дооборудване на носените на гръб акумулаторни батерии AR. За по-голямо удобство BGA 85 може да бъде окачен заедно с носещата рама, както по време на работа, така и при кратки почивки.

 

Комплект части за свързване с AR

Адаптер за прикрепване на подложка за FSA и BGA към презрамените колани на акумулаторните батерии AR. С помощта на катарамите можете бързо и лесно да сменяте различните подложки.

 

Резервен нож за ASA 85

За акмулаторната ножица ASA 85

 

Предпазител за ножа

За ножове с дължина на рязане 50 cм.

Може да се монтира от двете страни на ножа без помощта на инструмент като леко се избута върху него. Подходящ за всички модели електрически и акумулаторни ножици за жив плет (HSA и HSE) и акумулаторни уреди за жив плет (HLA).

 

Презрамен колан за STIHL FSA

С ухо за закачане. Съвместимо със STIHL FSA 65, STIHL FSA 85 и STIHL FSA 90 R.

.

Ограничител

Ограничителят улеснява косенето покрай препятствия, дървета и храсти.

 

Ограничител за FSA 56:

Ограничител за FSA 65:

Абразивен диск за стомана (TSA 230)

Абразивен диск за рязане на конструкционна стомана, метални профили и благородна стомана с дебелина до 12 мм. За рязане на сплави от неръждаема стомана и профилни материали от всички метали без желязо.

 

AMK 048 - Набор за мулчиране

Наборът за мулчиране  раздробява тревата на  частици.

Така  зелена маса може да падне като естествена тор на окосената площ. Комплектът се състои от наставка за мулчиране и мулти-нож. Подходящ е за модели с ширина на косене 46 см.

 

Този сайт използва "бисквитки" (cookies). Повече за тях и възможностите да бъдат ограничавани. Повече информация

Настройките на „бисквитките“ (cookies) на този уебсайт са настроени да „позволяват„бисквитки“ (cookies), за да ви осигурят възможно най-доброто сърфиране. Ако продължите да използвате този уебсайт, без да променяте настройките си за бисквитки, или щракнете върху "Приемам" по-долу, вие се съгласявате с това.

 

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close